Τρίτη, Μαΐου 3

Η Pre game της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ "ΜΑΧΕΣ" Η ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
Εικοσιμία - Α.Ε.Κ. - Παλληξουριακός ελπίζουν και το παλεύουν .... Μάτια και αυτιά στραμμένα σε Κεραμειές-Φαρακλάτα
Αυλαία την Τετάρτη στα playoffs της Α΄κατηγορίας και κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχουμε τον φετινό πρωταθλητή ή παράταση της αγωνίας. Τα σενάρια είναι πολλά με τις τρεις ομάδες να μπορούν να στεφθούν πρωταθλήτριες, αλλά και να έχουμε μπαράζ, αν νικήσουν Α.Ε.Κ. - Εικοσιμία!
Αγωνία λοιπόν μέχρι την Κυριακή. Εμείς πάντως σας είχαμε προετοιμάσει για αυτά, αφού τα ρεπορτάζ μας είχαν ως πιθανή εξέλιξη κάτι τέτοιο, τονίζοντας συνεχώς ότι όλα θα παιχθούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι επιβεβαιωνόμαστε και πάλι!
Η 5η αγωνιστική που μας αποχαιρέτησε πια, δεν ήταν η τυχερή για την Εικοσιμία, αφού ήθελε μια ισοπαλία για να πανηγυρίσει τον τίτλο, κάτι που δεν κατάφερε μετά την εντός έδρας ήττα της από την Α.Ε.Κ., που έβαλε την τελευταία δυνατά στο κόλπο.
Θα λέγαμε το ίδιο ισχύει και για τον Παλληξουριακό, που έστω και αν θέλει μια σειρά υπέρ του αποτελεσμάτων, μετά την επικράτηση του επί του Παγκεφαλληνιακού στον Άγιο Αντώνη, βρίσκεται σε θέση που ονειρεύεται ότι όλα μπορούν να συμβούν. Είπαμε όμως πρέπει να γίνουν πολλά και σίγουρα οι Ληξουριώτες δεν κρατάνε οι ίδιοι την τύχη τους. 
Κυριακή (Τετάρτη πιο σωστά) κοντή γιορτή λοιπόν και όλοι την αναμένουμε με μεγάλη αγωνία. Όλοι περιμένουμε τον φετινό πρωταθλητή και τα ερωτήματα είναι πολλά!
Θα κάνει το σερί 4Χ4 η Α.Ε.Κ. και μαζί το νταμπλ; Θα της το σπάσει η Εικοσιμία; Θα στεφθεί πρωταθλητής ο Παλληξουριακός μετά από 12 χρόνια; Θα πάμε τελικά σε μπαράζ;
Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα, είπαμε όμως λίγο υπομονή! Την απάντηση θα την δώσουν οι τέσσερις ομάδες, γιατί και ο Παγκεφαλληνιακός μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο σε όλα τα παραπάνω, έστω και βαθμολογικά αδιάφορος!
Ας δούμε όμως τα σενάρια και τι θέλουν οι ομάδες για να πανηγυρίσουν τον φετινό τίτλο:
Εικοσιμία:Νίκη δική της και τουλάχιστον ισοπαλία στο ντέρμπι των Φαρακλάτων. Σε περίπτωση που είναι ίδιο το αποτέλεσμα στο Ενωσιακό ("κιτρινόμαυρη" νίκη), οι δυο ομάδες πηγαίνουν σε αγώνα μπαράζ. Επίσης μπαράζ θα έχουμε για τις ίδιες ομάδες, αν επίσης τα δυο παιχνίδια ολοκληρωθούν ισόπαλα.
Α.Ε.Κ.:Θέλει ότι και η Εικοσιμία σε βάρος της, δηλαδή ισοπαλία ή ήττα της Λειβαθινής ομάδας και επικράτηση δικής της, επί του Παλληξουριακού.
Παλληξουριακός:Θέλει μόνο νίκη δική του απέναντι στους "κιτρινόμαυρους" και παράλληλα ήττα της Εικοσιμίας από τον Παγκεφαλληνιακό για να είναι αυτός πρωταθλητής. Μάλλον έχει την δυσκολότερη αποστολή από τους τρεις!
Ο Παγκεφαλληνιακός είναι αδιάφορος βαθμολογικά, μιας και δεν διεκδικεί τίποτε, μπορεί όμως να παίξει ρόλο στην ανάδειξη του πρωταθλητή!
Αυτά και ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να καταλάβετε τι θέλει κάθε ομάδα και εσείς να είστε ενήμεροι για το τι χρειάζονται οι τρεις διεκδικητές, ενώ θα παρακολουθείται κάποιο από τα δυο παιχνίδια. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα
α/α
Αγώνας
1.
Τετάρτη  4-5-2016  ώρα:  17:00

Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Α.Ε. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Παλληξουριακός

2.

Τετάρτη  4-5-2016  ώρα:  17:00

Δημοτικό Κεραμειών

Α.Ο. Εικοσιμίας – Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                     
Νίκη για να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους οι "κιτρινόμαυροι"...... 
Όλα για όλα οι "ερυθρόλευκοι" στα Φαρακλάτα και ότι προκύψει
Μεγάλη «μάχη» αύριο το απόγευμα στις 5 στα Φαρακλάτα, όπου η Α.Ε.Κ. καλείτε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παλληξουριακό, ώστε να διατηρήσει το δικαίωμα, αν όχι της κατάκτησης του πρωταθλήματος (ήττα ή ισοπαλία της Εικοσιμίας), να οδηγήσει τη σειρά σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα από τη Λειβαθώ (νίκη της Εικοσιμίας).
Το ίδιο ισχύει και για τους «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού, αφού μόνο με νίκη και παράλληλα ήττα της Εικοσιμίας, θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια!
Η φετινή κυπελλούχος θέλει νίκη για να πανηγυρίσει (με τις παραπάνω προϋποθέσεις), όπως προαναφέραμε έναν ακόμη τίτλο, τον τέταρτο σερί τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με το φετινό νταμπλ.
Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αυτό θα συμβεί κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και οπωσδήποτε δεν κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Θέλουν και την….. βοήθεια του Παγκεφαλληνιακού, αφού ακόμη και αν επικρατήσουν των «κιτρινόμαυρων», αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία, αν η Εικοσιμία έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Αργοστολιού νικηφόρα ή με ισοπαλία.
Επομένως πρέπει να γίνουν πολλά και σίγουρα τίποτε δεν είναι εύκολο. Όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και οι Ληξουριώτες θέλουν να εξαντλήσουν την παραμικρή τους πιθανότητα!
Η ομάδα του Γ. Τόγια, μετά την εντός έδρας ήττα από την Εικοσιμία..… σήκωσε ξανά κεφάλι και με την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της, έφερε τα πάνω κάτω και βρίσκεται στη κορυφή, ισόβαθμη με την ίδια ομάδα. Η καρδιά της πρωταθλήτριας «μίλησε» στα δύσκολα και όλοι ευελπιστούν ότι, έστω και αν από την Τετάρτη δεν θα είναι οι πρωταθλητές, να τα καταφέρουν στον αγώνα μπαράζ.
Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό και οι δυο καίγονται για τη νίκη. Το γιατί το εξηγήσαμε παραπάνω.
Περιμένουμε ένα ντέρμπι, όπως άλλωστε όλα ήταν φέτος μέχρι τώρα μεταξύ τους, με δύναμη και αρκετό πάθος.
Τα προβλήματα στην ομάδα του Αργοστολιού είναι οι απουσίες του τιμωρημένου Στ. Παπαδάκου, του Εμιλιάνο που θα βρίσκεται σε οικογενειακή του υποχρέωση, αλλά και των τραυματιών Γ. Πολλάκη και Κ. Παπαδημητρόπουλου (όσον αφορά τον Πολλάκη που αύριο κόβει τα ράμματα ίσως βρεθεί στην αποστολή).
Κατά τα άλλα ο Γ. Τόγιας θα παρατάξει την ομάδα του με ότι καλύτερο διαθέτει σε αυτό το τόσο πολύ κρίσιμο παιχνίδι.
Αντίθετα ο Γ. Θωμάς δεν αντιμετωπίζει κάτι ιδιαίτερο μιας και φαίνεται ότι θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή και ο Γ. Λούλουδας, όπου θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Κανονική διάρκεια:Μία νίκη για τους "κιτρινόμαυρους" 1-0 στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα και μια για τους "ερυθρόλευκους 2-1 στον Άγιο Αντώνη. 
Playoffs:Νίκη για "κιτρινόμαυρους" 2-1 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
** Διαιτητές μέχρι την ώρα που έκλεινε το ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια!
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                          
Νίκη και..... "δώρο" από Φαρακλάτα ονειρεύονται στην Εικοσιμία...... 
Aδιάφορος μόνο βαθμολογικά ο επικίνδυνος Παγκέ
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία που την περασμένη αγωνιστική πέταξε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια για φέτος, μετά την εντός έδρας ήττα της από την Α.Ε.Κ., φιλοξενεί τον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά πολύ επικίνδυνο αγωνιστικά, Παγκεφαλληνιακό.
Η ομάδα της Λειβαθούς πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο νέας απώλειας βαθμού-ων, αφού με νίκη περιμένοντας και κάποιο καλό νέο από Φαρακλάτα στο ντέρμπι Α.Ε.Κ. – Παλληξουριακού, θα πανηγυρίσει την κατάκτηση της 2ης κούπας της ιστορίας της. Και αυτό όμως να μην συμβεί, να έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια και σε αγώνα μπαράζ να διεκδικήσει απέναντι στους «κιτρινόμαυρους, ότι έχασε την προηγούμενη αγωνιστική.
Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, με τους φιλοξενούμενους πολύ δυνατούς, έστω επαναλαμβάνουμε και βαθμολογικά αδιάφορους. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να την εφησυχάζει και θα πρέπει να προσέξει πολύ, απέναντι σε μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει τίποτε και το κυριότερο θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.
Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα δυνατό ντέρμπι και εμείς το περιμένουμε αρκετά δυνατό. Αν υπάρξει και το ανάλογο καλό θέαμα, μια βόλτα στις Κεραμιές θα σας ανταμείψει!
Η ομάδα του Αργοστολιού δεν έχει να χάσει τίποτα και θέλει σε αυτό το παιχνίδι να πάρει κάτι, αφού κανείς στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο δεν θα ήθελε ή ομάδα τους, να τερματίσει χωρίς κάποιον βαθμό στα playoffs. Όμως όπως και να έχει, είναι ομάδα με ιστορία και αυτό απαιτεί σεβασμό και προσοχή.
Τα προβλήματα του Δ. Ζησιμάτου είναι οι Χρ. Μινέτος ο οποίος είναι τραυματίας και ο Αρ. Μπούσι τιμωρημένος. Άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα από την Λειβαθώ.
Από την πλευρά του ο Θ. Βουκελάτος, εκτός του τιμωρημένου Αρμάντο Καράι, δεν έχει άλλο πρόβλημα στην ομάδα του και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για την κατάκτηση του πρώτου-ων βαθμών στη σειρά.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Κανονική διάρκεια:Δυο νίκες για την ομάδα της Λειβαθούς στην κοινή τους έδρα στις Κεραμειές με σκορ 2-1 και 1-0.
Playoffs:Νίκη στο ίδιο γήπεδο και πάλι για τους γηπεδούχους με σκορ 1-0.
** Διαιτητές μέχρι την ώρα που έκλεινε το ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια!
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ    
5
07 - 02
13
-.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5
04 - 02
13
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5
09 - 06
11
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
02 - 12
00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου