Κυριακή, Φεβρουαρίου 7

Δυο νίκες στη Λάρισα για το Ν.Ο.Α. με τον Γεράσιμο Λιγνό


Την ώρα που ο Ν.Ο. Αργοστολίου έκοβε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, χθες το πρωί, ο Γεράσιμος Λιγνός συνέχιζε την προσπάθεια του στη Λάρισα και σε ημερίδα ορίων της Κ.Ο.Ε., για τον μεγάλο του στόχο που είναι το Πανευρωπαϊκό Κολύμβησης για αθλητές με αναπηρία.
Ο Γεράσιμος όχι μόνο έδειξε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αλλά πήρε και ισάριθμες νίκες στα δύο αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε με τα χρώματα του Ν.Ο.Α., στέλνοντας παράλληλα το δικό του δώρο στον όμιλο, μιας και η μέρα το απαιτούσε.
Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στα 100 μ. πρόσθιο με χρόνο 1:20:25 και στα 100 μ. πεταλούδα με χρόνο 1:10:11 και όπως προαναφέραμε κατακτά δυο νίκες!
Η επόμενη συμμετοχή του Γεράσιμου είναι οι αγώνες με αθλητές για αναπηρία στην Νάουσα στις 19 Μαρτίου 2016. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τον σπουδαίο Κεφαλονίτη αθλητή, ενόψει μάλιστα του Πανευρωπαϊκού.
Εμείς στο sportsthea, αλλά και ο Όμιλος του, ευχαριστούμε τον Γεράσιμο Λιγνό για τις χαρές που μας δίνει και του ευχόμαστε να είναι υγιής για να τα καταφέρει να συμμετάσχει στον μεγάλο του στόχο το Πανευρωπαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου