Δευτέρα, Φεβρουαρίου 1

Μεγάλη ενίσχυση για την Α.Ε.Κ. που έκανε το μεταγραφικό "μπαμ"


Σημαντική μεταγραφή που την ενισχύει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, πραγματοποίησε σήμερα η Α.Ε. Κεφαλονιάς με την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων στην θέση αυτή στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για τον Διονύση Τζωρτζάτο από τα Διλινάτα, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» Δημ. Κουμαριώτη και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τρις πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.
Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., αλλά και η σταθερή του πορεία στον Α.Ο. Διλινάτων τον καταξιώνει σαν έναν από τους πολύ καλούς Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές.
Είναι σίγουρο ότι η Α.Ε.Κ. και ο Γ. Τόγιας έχουν πλέον στην κατοχή τους ένα «πολυεργαλείο» που θα δώσει δύναμη και ποιότητα στην ομάδα τους.
Να αναφέρουμε ότι η μεταγραφή είχε ξεκινήσει να ενδιαφέρει τις δυο πλευρές, από τον Σεπτέμβρη αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε πραγματοποιηθεί τότε. Η θέληση τους όμως και η σύμφωνη γνώμη της παραχώρησης του από τα Διλινάτα, τελικά τον έφεραν και τυπικά να ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου