Κυριακή, Φεβρουαρίου 7

Νίκησαν 3-1 στο ντέρμπι τους Πρόννους τα Ομαλά και ανέβηκαν στην 2η θέση


Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  3-1
                                       
Δική τους η 2η θέση...... Ομαλά-Πρόννοι 3-1
Μεγάλη νίκη για τα Ομαλά σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές απέναντι στους Πρόννους με σκορ 3-1. Μια νίκη που τα φέρνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν πια στην τρίτη.
Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον, πραγματικό ντέρμπι, με πολλά νεύρα , κόκκινες κάρτες και διαμαρτυρίες. Τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο να έχουν τον έλεγχο του αγώνα όπερ και πέτυχαν τα δυο πρώτα τους τέρματα.

Στο δεύτερο επαναπαύθηκαν σε αυτό το 2-0, με αποτέλεσμα οι Πρόννοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και μείωσαν σε 2-1, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και αφού δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν θα δεχθούν την «χαριστική βολή» και το τελικό 3-1 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.
Οι ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με «δέκα» αφού είδαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Καπογιαννόπουλου, ο Γεωργόπουλος από τα Ομαλά και ο Χιόνης από τους Πρόννους.
Τα γκολ
Τα Ομαλά θα ανοίξουν το σκορ 1-0 στο 16’ με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεωργόπουλου έξω από την περιοχή.
Ο Παππάς θα είναι ο σκόρερ του 2-0 των γηπεδούχων στο 38’ με πλασέ από κοντά μετά από σέντρα του Βαλεντή.
Στο 48’ οι Πρόννοι θα μειώσουν σε 2-1 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι με κεφαλιά του Κουρκουμέλη ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την απόκρουση του Παπαστεργίου μετά από το σουτ του Κ. Ζαπάντη.
Οι Πρόννοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και αφού δεν το πέτυχαν, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που στη συνέχεια θα «κλειδώσουν» μια σημαντική νίκη κάνοντας το τελικό 3-1 με ωραία κεφαλιά του Γεωργόπουλου.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς την κα. Μ. Μασταγκά και τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Ομαλά: (Γερ. Μεσολωράς), Παπαστεργίου, Σέρρας, Στρακάτος, Γαλιατσάτος (66′ Παγουλάτος), Νεόφυτος, Παπαδογεώργος (29′ Παππάς), Τσακαρισιάνος, Κοσμάς (89′ Λασκαράτος), Βαλεντής, Τζάκης, Γεωργόπουλος.
ΠΡΟΝΝΟΙ:
 (Γερ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σολωμός, Τραυλός Α. Ζαπάντης Κ., Τραυλός Σ., Θωμάς, Κατσιλίδης (46′ Αναγνώστης), Κουρκουμέλης Κ. (60′ Κουτροκόης), Γκουντής (71′ Κουρκουμέλης Α.), Χιόνης, Γουλιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου