Τρίτη, Φεβρουαρίου 9

Αύριο στις 11 το πρωί στα Φαρακλάτα ο εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος Α' κατηγορίας μεταξύ Πυλαριακού-Προόδου Ιθ.


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                      
Τα "ρέστα" τους παίζουν οι γηπεδούχοι........ 
Για το καλύτερο πλασάρισμα οι φιλοξενούμενοι
Μπορεί οι ημιτελικοί αγώνες για το τοπικό κύπελλο να κλέβουν την παράσταση στο τοπικό ποδόσφαιρο, όμως την Τετάρτη στις 11:00 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, υπάρχει και ένας σημαντικός αγώνας πρωταθλήματος. 
Συγκεκριμένα σε εξ αναβολής της 13ης αγωνιστικής, ο Πυλαριακός, ουραγός της βαθμολογίας, φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης, σε έναν οριακό για την τύχη του αγώνα, αφού παίζει το ένα από τα τελευταία του χαρτιά (το άλλο με τα Φωκάτα), σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην Α' κατηγορία. Με νίκη συνεχίζει να ελπίζει, με ήττα δύσκολα στη συνέχεια και στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, θα καταφέρει να αποφύγει την επιστροφή του, μετά από δυο χρόνια στην Β΄κατηγορία.
Έτσι οι γηπεδούχοι στην πιο σημαντική στιγμή της φετινής τους παρουσίας στο πρωτάθλημα, θα χρειαστεί να υπερβάλουν εαυτούς για να πάρουν αυτό που χρειάζονται και είναι μόνο η νίκη.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι της Προόδου, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, έρχονται στο νησί με στόχο τη νίκη που θα τους προσφέρει ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, ακόμη και εκτός έδρας και αυτή την στιγμή η καλύτερη από τις «μικρομεσαίες» του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν το έργο των γηπεδούχων γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.
Πάντως στους Πυλαρινούς, υπάρχει πίστη και μεγάλη αισιοδοξία για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναμένεται να αγωνιστούν με πάθος και δύναμη για το τρίποντο που θα δώσει ελπίδες σωτηρίας, ώστε να πάνε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στις Κεραμειές να τα παίξουν όλα για όλα, απέναντι στα Φωκάτα. Άλλωστε και σε αυτό το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κρίνεται εν πολλοίς η τύχη τους. 
Φαβορί: Το παιχνίδι «καίει» τους γηπεδούχους, που αν θέλουν να πάρουν αυτό που χρειάζονται πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς. Το μόνο σίγουρο για τους φιλοξενούμενους είναι ότι δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Τίποτε δεν αποκλείουμε.
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επιβληθεί εύκολα στο Βαθύ με σκορ 4-0!
Θέση:Γηπεδούχοι 10η – Φιλοξενούμενοι .
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
                
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
14
29 - 09
35
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
14
24 - 04
31
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
14
35 - 08
31
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
14
24 - 10
24
-.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
13
34 - 14
24
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
13
20 - 18
15
7.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
14
14 - 18
14
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
13
15 - 44
09
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
14
13 - 44
07
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
13
04 - 43
02
                
Η επόμενη αγωνιστική 
(15η  13-14/2/2016)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου