Παρασκευή, Νοεμβρίου 27

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Ολοκληρώθηκε το 1/4 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ή αν θέλετε το μισό του πρώτου γύρου με την κατάσταση να μην ξεκαθαρίζει ούτε στα πάνω "διαζώματα" αλλά ούτε και στα κάτω "πατώματα".
Το Σαββατοκύριακο πάντως συνεχίζεται κανονικά με πολλά ντέρμπι και την 6η του αγωνιστική. 
Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία
Τα μεγάλα ντέρμπι, το αποτέλεσμα των οποίων είναι πολύ πιθανό να μας δείξει λίγο πολύ τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια σε ότι έχει να κάνει με την 4αδα αλλά και την "ουρά".
Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία, φιλοξενεί την πρωταθλήτρια τα τελευταία τρία χρόνια Α.Ε.Κ. και με νίκη της ανοίγεται ο δρόμος ακόμη και για την κατάκτηση της 1ης θέσης.
Ξεχωρίζει και το άλλο μεγάλο ντέρμπι των ομάδων που "παλέψουν" για συμμετοχή στην τελική 4αδα μεταξύ Σάμης-Παγκέ, αλλά και αυτό στον Άγιο Αντώνη μεταξύ Παλληξουριακού-Διλινάτων.
Ενδιαφέρον βαθμολογικό, αλλά και για άλλους λόγους, υπάρχει  και στο τοπικό ντέρμπι της Ιθάκης μεταξύ Προόδου-Οδυσσέα, όπως και σε αυτό των Κεραμειών, ανάμεσα σε Πυλαριακό-Φωκάτα που καίγονται για βαθμούς.
Το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  28-11-2015 ώρα:  11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Θανάσης
Ευστάθιος
Κομητόπουλος Π.
Χρηστάτος Σπ.

2.

Σάββατο  28-11-2015 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Φωκάτα

Μαγουλάς 
Σπύρος

Σούλα Ε.
Τούρλος Π.

3.

Σάββατο  28-11-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ε. Κεφαλονιάς

Βασιλόπουλος
Δημήτρης

Μενεγάτος Ε.
Μαστάγκα Μ.

4.

Κυριακή   29-11-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Διλινάτα

Μαγουλάς 
Σπύρος


Βασιλόπουλος Δ.
Τούρλος Π.

5.

Κυριακή   29-11-2015 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

Καπογιαννόπουλος
Γιάννης

Μαστάγκα Μ.
Κομητόπουλος Π.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
                                       
 Και τώρα οι δυο τους... 
Π για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στο ποδόσφαιρο του νησιού;
Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει το πρωί του Σαββάτου, όπου στις 11:30, η Πρόοδος σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο Βαθύ και στο τοπικό ντέρμπι φιλοξενεί τον... συντοπίτη της, επικίνδυνο Οδυσσέα.
Η Πρόοδος σοβαρά ενισχυμένη φέτος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όμως τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να συνέρχεται και να παρουσιάζει αυτό που είναι. Μάλιστα έχει δυο συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία αγωνιστική να περνάει από τις Κεραμειές και τα Φωκάτα.
Αντίθετα οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Οδυσσέα βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς να έχουν κερδίσει ακόμη κάποιον βαθμό μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα. 
Σίγουρα σε αυτό, σημαντικό ρόλο, έχουν παίξει οι συχνές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών αλλά και κάποιων τιμωριών, όπως βέβαια συνέβαινε και με την αντίπαλο τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Σπ. Ζερβός να βασίζεται στους «μικρούς» που έπεσαν από νωρίς στα «βαθιά», πράγμα αντικειμενικά δύσκολο αυτή την στιγμή για να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους "κιτρινόμαυρους" της Βόρειας Ιθάκης. Πάντως δείχνουν ότι αγωνιστικά το μέλλον τους ανήκει.
Έτσι και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και το τρίποντο. Οι μεν γηπεδούχοι να συνεχίσουν το σερί τους, οι δε φιλοξενούμενοι να κατακτήσουν τους πρώτους τους βαθμούς και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σίγουρα σε ένα τοπικό ντέρμπι εκτός των βαθμών μεγάλο ρόλο παίζει και το γόητρο που μπορεί να φέρει ανατροπές!
Ο Κ. Πίππος θα έχει και αυτή την φορά προβλήματα στην ομάδα του, αφού η απουσία των τιμωρημένων Ανδρ. Τσίρου και Τηλ. Τσιντήλα είναι σημαντικές απώλειες. Επίσης τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του Κατσαρέλια, ο οποίος συνεχίζει να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν ισχύει, επιτέλους, το ίδιο για τον Σπ. Ζερβό που βλέπει με ικανοποίηση να έχει πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος!
Φαβορί: Με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα. Αν εν τω μεταξύ αλλάξουν κάποια πράγματα στον Οδυσσέα μπορεί να ελπίζει. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για καμία από τις δυο ομάδες.
Θέση:Γηπεδούχοι  - Φιλοξενούμενοι ουραγοί στην 10η 
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Χρηστάτο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                     
Πύλαρος-Φωκάτα "καίγονται" για βαθμούς και.....
Ζητούν επειγόντως την πρώτη τους νίκη!!!
Τα ντέρμπι όμως, συνεχίζονται στους αγώνες της 6ης αγωνιστικής και για τους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι το Σάββατο το απόγευμα στα Φαρακλάτα ο Πυλαριακός υποδέχεται τα ισόβαθμα του, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα Φωκάτα.
Η θέση και η παρουσία μέχρι στιγμής των δυο ομάδων δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ιδιαίτερα βαθμολογικό.
Και οι δυο με παράλληλο βίο τη φετινή σεζόν και στα πέντε μέχρι τώρα παιχνίδια τους, έχουν συγκομιδή μόλις ενός βαθμού. Επόμενο λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι να έχουν εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της πρώτης τους νίκη. 
Μια νίκη που εκτός του ότι θα δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς, από την άλλη η ομάδα που θα την πετύχει, θα κερδίσει και από πλευράς ψυχολογίας.
Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον νικητή να ξεχωρίζει δύσκολα.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Μιχ. Αθηναίο που εκτός του Γ. Πολυδωράτου θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Μάσλι. Επιστρέφει ο Τιμ. Τούρλας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από το παιχνίδι κυπέλλου με την Πρόοδο, αλλά και ο ευτυχισμένος μπαμπάς, από την γέννηση της κόρης του, Γ. Κανάκης, που επιστρέφει σήμερα ή αύριο το αργότερο από Αθήνα και πιθανόν να αγωνιστεί.
Αντίθετα ο Κ. Κουγιανός νιώθει ικανοποίηση που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.
Φαβορί: Ένα δυνατό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να ξεκινούν από την ίδια ευθεία. Θεωρούμε ότι παίζουν και τα τρία σημεία.
Θέση:Γηπεδούχοι - Φιλοξενούμενοι ισόβαθμοι στην 8η ένα βαθμό πάνω από την «κόκκινη» γραμμή».
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                     
Η "μάχη" των Κεραμειών με φόντο η κορυφή
Την ίδια μέρα και ώρα στις Κεραμειές ακολουθεί ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι. Αυτή την φορά σε επίπεδο πρωτοπόρων, με την αήττητη Εικοσιμία να φιλοξενεί την περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ..
Ένα μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να φέρει εκ νέου ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα, αφού πιθανή νίκη των γηπεδούχων θα τους ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ αν νικητές είναι οι φιλοξενούμενοι τότε θα φτάσουν την αντίπαλο τους και εκμεταλλευόμενοι άλλα πιθανά αποτελέσματα, να πιάσουν την δεύτερη θέση και σε ένα δυσκολότερο σενάριο, ακόμη και την πρώτη.
Μέχρι στιγμής η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου δείχνει μια σταθερότητα στους αγώνες της με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή και μάλιστα αήττητη. Όπως έχουμε επισημάνει βασίζεται στην δυνατή της άμυνα και στα πέντε μέχρι τώρα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα δε έχει παραβιαστεί η εστία της!
Οι τρις πρωταθλητές των προηγούμενων ετών, με μια ποιοτική και με πολλές επιλογές ομάδα, σίγουρα δεν έχουν βγάλει μέχρι τώρα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορούν και αξίζουν. Μάλιστα σε ορισμένα παιχνίδια έχουν προβληματίσει με αποτέλεσμα να έχουν μέχρι τώρα, εκτός από τις τρεις τους νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία. 
Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός του ότι αποτελεί μονόδρομο για τους "κίτρινους" η νίκη και η επιστροφή στην κορυφή, είναι και μια καλή ευκαιρία να δώσουν την δική τους απάντηση σε όσους τους αμφισβητούν.
Βλέπουμε ένα μεγάλο και δυνατό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί σε λεπτομέρειες, στο πάθος, στο πόσο κάθε ομάδα το θέλει, αλλά και στην ποιότητα των έμπειρων ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.
Το μεγάλο πρόβλημα για τους γηπεδούχους ακούει στο όνομα Κορσιάνος Αντ. που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι ως αντίπαλος της πρώην του ομάδας. Ο "μικρός" Ν. Τανουσάι μάλλον προλαβαίνει και θα είναι στην αποστολή αφού δείχνει να ξεπερνάει ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τη Σάμη.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν αφού τόσο ο Γ. Πολλάκης, όσο και ο Στ. Παπαδάκος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και βρίσκονται στην διάθεση του Γ. Τόγια, που θα αποφασίσει για ετοιμότητα τους και αν θα τους χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι. Μοναδική απώλεια για την πρωταθλήτρια η απουσία του Χρ. Μαλισσόβα ο οποίος παραμένει εδώ και πολύ καιρό εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού.
Φαβορί: Και εδώ όλα είναι ανοικτά. Είναι ένα ντέρμπι με όλα τα αποτελέσματα πιθανά και μάλλον να κρίνεται από το πάθος και την διάθεση των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων, αλλά πολύ περισσότερο στην υπομονή και το καθαρό μυαλό που θα χρειαστεί να επιδείξουν. 
Θέση:Γηπεδούχοι 1η - Φιλοξενούμενοι  .
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλο με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Μ. Μαστάγκα.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                                   
Για τη νίκη στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός απέναντι στα Διλινάτα και το αυτί σε Κεραμειές-Φαρακλάτα
Στη συνέχεια της 6ης αγωνιστικής, την ίδια μέρα και ώρα, 3 μ.μ. στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη, με αρκετές επιστροφές πλέον, τα Διλινάτα, φιλοξενούνται από τον δυνατό εκεί Παλληξουριακό, σε ένα παιχνίδι που και αυτό συγκαταλέγεται στα ντέρμπι της αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και μάλιστα, μετά την εκτός έδρας νίκη τους, μέσα στις Κεραμειές, επί του πρωτοπόρου μέχρι τότε, Παγκεφαλληνιακού τους δίνει το δικαίωμα να κατέβουν με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και την σκέψη (σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα), ότι με μια νέα νίκη μπορούν να πιάσουν ακόμη και κορυφή.
Θέλουν να διατηρήσουν το φετινό τους αήττητο, ενώ στον Άγιο Αντώνη είναι πολύ δυνατοί.
Οι φιλοξενούμενοι, όπως προαναφέραμε, θα παρουσιαστούν πολύ ενισχυμένοι, αφού επιτέλους ο Δημ. Κουρκουμέλης έχει σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας στην διάθεση του. 
Σίγουρα το άσχημο ξεκίνημα έχει φέρει την ομάδα του αρκετά πίσω αλλά υπάρχει πίστη ότι θα επανέλθει στην πορεία του πρωταθλήματος. 
Όμως για να συμβεί αυτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι κομβικό, θέλει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με άλλα, που θα την "βολεύουν" να την φέρουν αρκετά ψηλά  βαθμολογικά. 
Ακόμη θα πρέπει να ξεπεράσει την ήττα της Τετάρτης για το τοπικό κύπελλο από την Εικοσιμία.
Μεγάλο προβλέπεται το παιχνίδι και σίγουρα θα χρειαστεί προσπάθεια και από τις δυο ομάδες προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και το «χρυσό» τρίποντο.
Τα προβλήματα δεν λένε να τις εγκαταλείψουν, αφού για τους γηπεδούχους ο Π. Μαρκέτος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κ. Χασάι, Γ. Κόμητα και Σπ. Μαρκάτο. Όσο για τον Δ. Κουρκουμέλη πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του τραυματία Διον. Τζωρτζάτου, ο οποίος λίγο μετά την πολύμηνη επιστροφή του, για τον ίδιο λόγο βρίσκεται και πάλι εκτός πλάνων του προπονητή του.
Κατά τα άλλα και οι δυο  θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για να διεκδικήσουν την άκρως απαραίτητη για τις ομάδες τους νίκη.
Φαβορί: Μπορεί η έδρα να παίξει κάποιο ρόλο υπέρ των γηπεδούχων, όμως αυτό δεν φτάνει για να κερδίσουν τα έμπειρα και αξιόλογα Διλινάτα. Θεωρούμε και εδώ ότι όλα μπορούν να συμβούν!
Θέση:Γηπεδούχοι 3η - Φιλοξενούμενοι στην με 8 βαθμούς όσους και η Σάμη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Π. Τούρλο.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                           
Και οι δυο ψάχνουν το τρίποντο που θα τους ξαναφέρει στις επιτυχίες
Τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής την ίδια ώρα, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, με την Σάμη να φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό  σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δυο.
Για τους γηπεδούχους που έχουν να χαρούν μια νίκη από την 2η αγωνιστική, αφού μετά την εύκολη επικράτηση τους με σκορ 6-1 επί του Οδυσσέα στην Ιθάκη, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν, έχουν μια ήττα και δυο ισοπαλίες. Έτσι το τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για αυτούς, αν θέλουν να παραμείνουν στους στόχους τους και στην διεκδίκηση μιας θέσης στην τελική 4αδα.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το εκπληκτικό τους ξεκίνημα και το 5Χ5, την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την εντός έδρας ήττα στις Κεραμειές από τον Παλληξουριακό με αποτέλεσμα και αυτοί να "καίγονται" για τη νίκη, προκειμένου να μην απομακρυνθούν από την κορυφή και το κυνήγι των πρωτοπόρων. Ακόμη και σε έναν συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, μπορούν και να ξαναβρεθούν εκεί που ήταν από την έναρξη μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική.
Έτσι το παιχνίδι αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον και τις δυο ομάδες να δίνουν την δική τους «μάχη», η κάθε μια ξεχωριστά στον αγωνιστικό χώρο για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών!
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν σημαντικά. Για τους φιλοξενούμενους μόνο, η συμμετοχή του Θ. Τούρλα είναι αμφίβολη αφού «κουβαλάει» έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Παλληξουριακό και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Θ. Βουκελάτος για την χρησιμοποίηση του ή όχι.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δυο περίπου ισοδύναμων ομάδων. Αναμένουμε ένα ντέρμπι και τις ομάδες ικανές να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν.
Θέση:Γηπεδούχοι ισόβαθμοι στην 8η και «συγκάτοικοι» των Διλινάτων με 8 βαθμούς –Φιλοξενούμενοι .
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς την κα Μ. Μαστάγκα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5
10 - 00
13
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
18 - 03
12
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5
11 - 01
11
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5
10 - 03
10
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
09 - 03
08
-.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
08 - 05
08
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
06 - 08
06
8.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5
02 - 15
01
-.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5
01 - 14
01
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
02 - 28
00
Οι σκόρερς
α/α
Ονομ/πώνυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
2.
ΤΟΥΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
3.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4
4.
ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
5.
ΚΛΕΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
6.
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
7.
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3
8.
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
9.
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
10.
ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3
Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με δυο γκολ
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(7η   5-6/12/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου