Πέμπτη, Νοεμβρίου 26

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων της 6ης αγωνιστικής - Α' κατηγορίας του Σαββατοκύριακου


Λίγο πριν το "σφύριγμα" της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο και αυτή την φορά στους ίδιους τους πρωταγωνιστές οι οποίοι με πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις, αρχίζουν να μας βάζουν σιγά-σιγά στο αγωνιστικό κλίμα μιας ενδιαφέρουσας αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζουν τα ντέρμπι που είναι αρκετά όπως και το αγωνιστικό αλλά και βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ας δούμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των δέκα ομάδων ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                                    






Θ. Κουλουμπής (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
«Ξέρουμε ότι δεν τα έχουμε πάει βαθμολογικά τόσο καλά μέχρι στιγμής.
Το Σάββατο δίνουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι τα Φωκάτα και στο οποίο πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ευτυχώς, αυτή την φορά, δεν θα έχουμε τις απουσίες των προηγούμενων αγώνων και  θα είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα χαρούμε πρώτα εμείς που θα αγωνιστούμε αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι».
Θ. Παγουλάτος (ποδοσφαιριστής Φωκάτων
«Το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πυλαριακό είναι οριακό για εμάς, αφού μέχρι τώρα η παρουσία μας δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσα.
Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και ιδιαίτερα μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο γήπεδο μας από την Πρόοδο Ιθάκης η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη.
Έτσι δεν υπάρχει άλλη επιλογή στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχουμε, θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο. Μια νίκη που εκτός από βαθμολογικά θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά να συνέλθουμε στη συνέχεια.
Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει προσοχή αφού ο αντίπαλος μας παρουσιάζεται πολύ δυνατός και διψάει για μια νίκη απέναντι μας. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε!
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                                  
Δ. Αποστόλου (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
«Εύχομαι να έχουμε ένα καλό αγώνα χωρίς τραυματισμούς και από τις δύο πλευρές. Η ομάδα μου έχει ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή περίοδο και αυτό οφείλεται κυρίως στον προπονητή μας αλλά και φυσικά στο πλούσιο υλικό που διαθέτει η ομάδα μας.
Από την άλλη η ΑΕΚ είναι η περσινή πρωταθλήτρια και έχει και αυτή ένα πολύ αξιόλογο και ποιοτικό υλικό.
Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με πολύ πάθος και αρκετό ανταγωνισμό.
Καλή επιτυχία στα παιδιά.
Ας κερδίσει ο καλύτερος».
Γ. Πολλάκης (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
«Αρχικά, είμαστε μία νέα ομάδα, με ένα πολύ καλό roster, καλούς παίκτες και έναν έμπειρο προπονητή. Ως τώρα δεν έχουμε κάνει το ιδανικό ξεκίνημα, δεν μας έχει βοηθήσει τόσο και η τύχη και για μας σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί βαρόμετρο για να είμαστε πιο κοντά στους στόχους μας.
Δεν μας παίρνει για άλλη απώλεια βαθμών. Πολλοί ίσως μας αμφισβήτησαν, αλλά όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο θεωρώ πως βλέπουν μία ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κανείς όμως δεν υπογράφει συμβόλαιο πάντα με την επιτυχία, παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο σε έναν αγώνα και πιστεύω πως θέλαμε λίγο χρόνο μέχρι να δέσουμε σαν ομάδα.
Σιγά-σιγά αρχίζουν να βγαίνουν αυτοματισμοί και ορατά αποτελέσματα στο γήπεδο. Ακόμα, υπάρχει καλή χημεία και η διάρκεια σε μια ομάδα, φέρνει τις επιτυχίες. Από 'κει και πέρα η «Εικοσιμία» αποτελεί ένα σεβαστό και αξιόμαχο αντίπαλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, μια δεμένη ομάδα με καλούς παίχτες, οι οποίοι σίγουρα θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κάτι απ' αυτό το αγώνα.
Με την πρωταθλήτρια ομάδα, ακόμα και ο τελευταίος θα ήθελε να αποδείξει. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, βγάζοντας αυτά που δουλεύουμε με τον προπονητή μας, δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Aπό εμάς εξαρτάται. Σε καλή μας μέρα δεν φοβόμαστε κανέναν!!! Θα είναι ένας καλός αγώνας και ελπίζω όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο να το ευχαριστηθούν».
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                                   







Απ. Καραίσκος (τερματοφύλακας Παλληξουριακού)
«Έχοντας φτάσει στα μισά του πρώτου γύρου η ομάδα μας την Κυριακή αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των Διλινάτων. 
Είναι μια αγωνιστική, όπου με νικηφόρο αποτέλεσμα και πιθανόν με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, να βρεθούμε ακόμη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών σε συνδυασμό με το όμορφο θέαμα.

Ελπίζω τα Διλινάτα να έρθουν να παίξουν μπάλα και όχι "τις κλωτσιές" όπως έκαναν κάποιες άλλες ομάδες στο Ληξούρι. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς που μας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές και να κερδίσει ο καλύτερος».
Γ. Κίριο (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
«Το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Παλληξουριακό σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό για εμάς. Παίζουμε με μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, που φέτος δείχνει πάρα πολύ δυνατή από την δική μου, τα Διλινάτα.
Αφήνοντας πίσω το άσχημο αποτέλεσμα και την ήττα της Τετάρτης με την Εικοσιμία για το τοπικό κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά, αφού  η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών είναι σημαντική ώστε να παραμείνουμε μέσα στους στόχους που από την αρχή έχουμε βάλει».
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                               






Ρ. Κιοράι (ποδοσφαιριστής Προόδου)
«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ και στις δύο ομάδες του νησιού μας, καλή επιτυχία και να έχουμε ένα καθαρό και ευχάριστο παιχνίδι.
Όσον αφορά την ομάδα μου, ερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες και έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι! Θα δουλέψουμε σκληρά κατά την διάρκεια τις εβδομάδας για να συνεχίσουμε την καλή περίοδο που διανύουμε.
Δεν θα είναι εύκολο για μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, γιατί προφανώς είναι ένα ντέρμπι και σε τέτοια παιχνίδια όλα είναι ανοιχτά. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και τον κοιτάμε στα μάτια.
Ας νικήσει ο καλύτερος, και όλοι οι ποδοσφαιριστές να βγουν υγιείς από το γήπεδο. Γιατί στο κάτω-κάτω στο ίδιο νησί ζούμε και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε».
Γ. Βασιλόπουλος (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα)
«Την αγωνιστική αυτή αντιμετωπίζουμε την άλλη ομάδα της Ιθάκης την Πρόοδο στο τοπικό ντέρμπι.
Η ομάδα μας έχοντας κάποια άσχημα αποτελέσματα μέχρι τώρα, με σοβαρές ελλείψεις σε όλα τα προηγούμενα ματς, με την παρουσία πολλών νεαρών παιδιών που κλήθηκαν στα πρώτα τους παιχνίδια να αντιμετωπίσουν ομάδες όπου είναι σταθερά από τις πιο ποιοτικές στο νομό, καλείται να αφήσει πίσω αυτές τις στιγμές και στο παιχνίδι που έρχεται να πολεμήσει για το καλύτερό δυνατό αποτέλεσμα.
Από αυτές όμως, τις καταστάσεις αποκτάς εμπειρίες, μαθαίνεις από τα ίδια σου τα λάθη μας και στο τέλος βγαίνεις πολύ πιο δυνατός.
Ξέρουμε τον αντίπαλο και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας ελπίζουμε ότι θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Ν. Μωραίτης (ποδοσφαιριστής Σάμης)
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες, και υγεία σε όλα τα παιδιά.
Σχετικά με το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Παγκεφαλληνιακό, η ομάδα μας προέρχεται από μία κακή εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο, που δεν αντιπροσωπεύει την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις (στο ξερό γήπεδο του Καραβομύλου), το πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι τώρα αλλά και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε.
Την Κυριακή λοιπόν θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας ζητάει ο προπονητής μας και δουλεύουμε τόσο καιρό. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε βήμα βήμα να καταφέρουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους!
Στο αγωνιστικό μέρος, πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές πάνω απ’ όλα, αλλά και όσοι έρθουν στο γήπεδο να το παρακολουθήσουν».
Νίκος Αντωνίου (ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού)
«Το παιχνίδι με την Σάμη, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς η συγκεκριμένη η ομάδα έχει δείξει καλά στοιχεία στις προηγούμενες αναμετρήσεις τις με «δυνατούς» αντιπάλους και το στυλ παιχνιδιού της έχει πολλά κοινά με το δικό μας.
Εμείς από την άλλη αφήνουμε το άσχημο αποτέλεσμα με τον Παλληξουριακό, πίσω, και κοιτάμε την συνέχεια. Η ομάδα μου, που είναι πιο έτοιμη από ποτέ, θα διεκδικήσει από το παιχνίδι το καλύτερο προκειμένου να μείνει κοντά στους στόχους της.
Αναμένω, ένα καλό παιχνίδι με αρκετό πάθος και ένταση που πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Καλή επιτυχία και στους δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου