Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων της5ης αγωνιστικής - Α' κατηγορίας του Σαββατοκύριακου



Λίγο πριν το "σφύριγμα" της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο λόγος δίνεται για ακόμη μια φορά στους πρωταγωνιστές οι οποίοι με δηλώσεις τους αρχίζουν να μας βάζουν σιγά-σιγά στο αγωνιστικό κλίμα μιας ενδιαφέρουσας αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Εικοσιμίας-Σάμης και Παγκεφαλληνιακού-Παλληξουριακού, ακόμη αυτό μεταξύ Φωκάτων-Προόδου και λιγότερο τα υπόλοιπα.
Ας δούμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των δέκα ομάδων ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
                                                    
Σπ. Κουρκουμέλης (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
«Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Οδυσσέα είναι πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης, για την ομάδα μου, τα Διλινάτα και παρά τις αρκετές και πάλι ελλείψεις που αναμένεται να έχουμε, με την επιστροφή κάποιων παιδιών που απουσίαζαν τα προηγούμενα παιχνίδια θα «παλέψουμε» στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που και αυτός έχει την ανάγκη κατάκτησης βαθμών, ώστε να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης για να ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας».
Αργύρης Σόμπολας (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα)
«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια και πάνω από όλα με υγεία.
Στα πρώτα παιχνίδια δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με τις απουσίες και τους τραυματισμούς, φέραμε μερικά άσχημα αποτελέσματα. Όμως συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και προσπαθούμε για το καλύτερο καθώς στα τελευταία παιχνίδια χρησιμοποιήθηκαν πολλά νεαρά παιδιά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μερικές από τις καλύτερες ομάδες του νομού.
Το Σάββατο έχουμε επίσης ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων, όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας».
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                                  
Ηλ. Γιαννάς (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
«Η ομάδα μας μετά από τέσσερα επιτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο συνεχίζει αυτήν τη φορά με έναν αντίπαλο αρκετά υπολογίσιμο. Στόχος μας στο παιχνίδι με την Σάμη και πάλι θα είναι η νίκη συνοδευόμενη από όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο προκειμένου να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.
Η ομάδα της Εικοσιμίας τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σταθερά παίζοντας το καλύτερο ποιοτικά ποδόσφαιρο».
Π. Περιβολάρης(ποδοσφαιριστής Σάμης)
«Καταρχήν, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, αν και μπήκαμε στην πέμπτη αγωνιστική, θα ήθελα να ευχηθώ καλό υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής μας χρονιάς, με υγεία πάνω από όλα.
Το παιχνίδι με την Εικοσιμία θα είναι ένα ακόμη ντέρμπι για εμάς στην μάχη για την επίτευξη των στόχων μας.
Η ομάδα της Εικοσιμίας είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο συνεπέστατο κάθε χρόνο στην τετράδα της Κεφαλονιάς. Άλλωστε, φέτος δεν είναι μόνο αήττητη αλλά έχει και μηδέν παθητικό και αυτό δείχνει πόσο σφιχτή ομάδα έχει.
Εμείς από τη μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να πάρουμε το τρίποντο και να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ξέρουμε την δυσκολία του παιχνιδιού, σεβόμαστε τον αντίπαλο, μα χωρίς φόβο θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη».
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                   
Ν. Κίριο (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
«Πρώτα απ´ όλα, να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας, καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και μέσα από σκληρή δουλειά στις προπονήσεις να κατέβουμε στο γήπεδο να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τους 3 απαραίτητους βαθμούς»!
Γ. Σταμούλης (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
«Ξέρουμε καλά ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ για μας θα είναι μία δύσκολη αποστολή. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε αντιπάλους ή παιχνίδια, και έτσι από κάθε αναμέτρηση προσπαθούμε να αποκομίσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο.
Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Σύλλογος είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε έδρα. Είμαστε αναγκασμένοι πάντα να παίζουμε σε ένα γήπεδο που δεν το νιώθουμε δικό μας.
Αυτό όπως καταλαβαίνετε για μία ομάδα σαν τη δική μας, συνιστά μειονέκτημα, ιδιαίτερα όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε ομάδες ισχυρότερες από εμάς. Και επειδή επανήλθα για να βοηθήσω το σύλλογο με τον οποίο συνδέθηκαν πολλές από τις εφηβικές μου μνήμες, μετά από μία μακρά, σχεδόν 10ετή περίοδο αποστρατείας, θα ήθελα να πω ότι θυμάμαι τις ομάδες της Κεφαλονιάς προ 15 ετών και θεωρώ ότι τα παιχνίδια στους τάπητες δεν έχουν βελτιώσει το αγωνιστικό επίπεδο.
Πιστεύω ότι οι ομάδες εκείνης της εποχής, παρότι έπαιζαν στα ξερά γήπεδα, ήταν καλύτερες από τις σημερινές. Τα ξέρα γήπεδα, παρότι εύχομαι όλα να στρωθούν με τάπητα γιατί αυτό συνιστά πρόοδο, δεν είναι το βασικό πρόβλημά μας.
Αυτή η θέση αποτελεί προσωπική μου άποψη, με την οποία θα ήθελα να εκφράσω την πικρία μου, για το γεγονός ότι η ομάδα μου αγωνίζεται μονίμως εκτός της φυσικής της έδρας, πράγμα που δυσκολεύει περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο μας».
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                               
Φ. Σαλαπάτας (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
«Ύστερα από τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια, η ομάδα μου δείχνει πως βρίσκει σιγά σιγά τα «πατήματα» της και αυτό φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με τα Διλινάτα.
Αν και είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα φέτος με τη προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών, μετά από το κακό ξεκίνημα που είχαμε, ψάχνουμε το τρίποντο που θα μας τονώσει ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τη προσεχή αγωνιστική έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με τη Πρόοδο. Πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα, με σταθερή απόδοση και πολύ δυνατό κέντρο.
Θεωρώ πως το παιχνίδι θα παιχτεί στη δύναμη και θα κρίνει τον νικητή στις λεπτομέρειες».
Αν. Κατσαρέλιας (ποδοσφαιριστής Προόδου)
«Κατ’ αρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας μας με την ελπίδα να μην υπάρξουν τραυματισμοί για το καλύτερο όλων μας, αλλά και των ίδιων των ομάδων.
Θεωρώ ότι η ομάδα μου, η Πρόοδος Ιθάκης, είναι αρκετά ποιοτική και πολύ δεμένη κα δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να τερματίσει σε μια αρκετά καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα να προσφέρει και αξιόλογο θέαμα για αν χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι που αγωνιζόμαστε.
Μπορεί να κάναμε κακό ξεκίνημα, μετά όμως τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Πυλαριακού, έχουμε αποκτήσει ψυχολογία και σίγουρα θα συνεχίσουμε ανάλογα.
Τέλος σε ότι αφορά το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τα Φωκάτα, παρότι παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και με έναν δυνατό αντίπαλο πιστεύω στους συμπαίκτες μου και τηρώντας τις εντολές που θα μας δώσει ο προπονητής μας να φύγουμε από την Κεφαλονιά με το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Εύχομαι στην αντίπαλη ομάδα και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στη φετινή χρονιά».
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                               
Θ. Τούρλας (ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού)
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του Παλληξουριακού.
Έχουμε δείξει ως τώρα, ότι φέτος ο Παγκεφαλληνιακός είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει για μια θέση στην τετράδα και γιατί όχι να μην κατακτήσει και το πρωτάθλημα.
Ο Παλληξουριακός είναι μια ομάδα πολύ δυναμική, θα έλεγα περισσότερο από κάθε άλλη φορά και με έμπειρους παίκτες. 
Σίγουρα δεν θα έρθει για να χάσει και για εμάς είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.
Ήδη μετά τον Οδυσσέα ο προπονητής μας, είπε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό άλλωστε μας το αναφέρει κάθε φόρα μετά από ένα ματς όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του.
Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».
Κ. Αντωνάτος (ποδοσφαιριστής Παλληξουριακού)
«Αρχικά και εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα και κάθε άλλο χωρίς τραυματισμούς.
Φέτος στον ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ, με νέους παίκτες, πολύ καλούς και αρκετά έμπειρους, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο της ομάδας μας.
Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό είναι αρκετά δύσκολο γιατί ο αντίπαλος μας έχει και αυτός πολύ καλούς αλλά και νέους παίκτες
Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη δυσκολία καθώς θα θέλει και αυτός με τη σειρά τη νίκη για να είναι 1ος στην βαθμολογία παράλληλα με μια μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά.
Θέλουμε το αποτέλεσμα αυτό και πιστεύω πως με πολύ δουλειά και με τις οδηγίες του προπονητή μας να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου