Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων της 4ης αγωνιστικής - Α' κατηγορίας του Σαββατοκύριακου



Λίγο πριν το "σφύριγμα" της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο λόγος δίνεται για ακόμη μια φορά στους πρωταγωνιστές οι οποίοι με δηλώσεις τους αρχίζουν να μας βάζουν σιγά-σιγά στο αγωνιστικό κλίμα μιας ενδιαφέρουσας αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Σάμης-Α.Ε.Κ. και Παλληξουριακού-Εικοσιμίας, αλλά και λιγότερο τα υπόλοιπα.
Ας δούμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των δέκα ομάδων ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                       
Βαγγέλης Metsani (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα)
«Πρώτα από όλα θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια.
Μέχρι στιγμής έχουν έρθει για την ομάδα μας κάποια άσχημα αποτελέσματα, δεν έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε βαθμό ως τώρα άλλα με πίστη στις δυνατότητες μας και με σκληρή δουλειά και κρατώντας μόνο τα θετικά του προηγούμενου αγώνα θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε αυτήν την αγωνιστική.
Αντιμετωπίζουμε τον Παγκεφαλληνιακό, μια σταθερά δυνατή ομάδα, όμως δεν μας φοβίζει και θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως σε κάθε παιχνίδι»!
Β. Σπανός (ποδοσφαιριστής Παγκέ)
«Το Σάββατο έχουμε μια δύσκολη αποστολή στην Ιθάκη με αντίπαλο τον Οδυσσέα.
Σε αυτόν τον αγώνα καλούμαστε να επιδείξουμε χαρακτήρα και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αν θέλουμε να επικρατήσουμε. Εξυπακούεται ότι στόχος μας είναι η νίκη, και το τρίποντο που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.
Για να το καταφέρουμε όμως αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα της οδηγίες του προπονητή μας και να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα». 
A.O. ΣΑΜΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                      
Κ. Μωραίτης (τερματοφύλακας Σάμης)
«Καταρχήν, αν και διανύουμε ήδη την τέταρτη εβδομάδα αγωνιστικής δραστηριότητας, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές να απολαύσουν το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς. 
Αφήνουμε πίσω μας μια βδομάδα με ένα ντέρμπι και μαζί της δυο βαθμούς. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ που, όπως έχει αποδείξει, είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με στόχους. 
Από την μεριά μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις ώστε να καταφέρουμε -πλήρεις πλέον- να βγάλουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που αρμόζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Πιστεύω ότι η δύναμη της ομάδας μας πηγάζει από το καλό κλίμα άλλα και την εξωγηπεδική σχέση όλων των παιδιών που την απαρτίζουν και αυτή θα μας οδηγήσει σε όλο το πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα χαρούμε και εμείς αλλά και ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει».
Χρ. Φωκάς (ποδοσφαιριστή (Α.Ε.Κ.)
«Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!
Παίζουμε με μια ομάδα που τα περισσότερα παιδιά είναι χρόνια μαζί και έκαναν και πολύ καλές προσθήκες, έχουν στόχους και αυτοί φέτος και αυτό είναι κάτι θα κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον!
Εμείς θέλουμε να αφήσουμε πίσω τις κακές εμφανίσεις των δυο τελευταίων αγωνιστικών να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και πάνω σε αυτό δουλεύουμε εντατικά έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη!
Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο»!
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                     
Θ. Αναλυτής (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
«Και αυτό το ματς για εμάς θα είναι ένα ντέρμπι. Η διοίκηση των Φωκάτων και φέτος έκανε αρκετές και καλές προσθήκες. Είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο παραμένει κατηγορία. 
Επομένως δε μας ξεγελάν οι μέχρι τώρα «0» βαθμοί της. Ιδιαίτερα όμως μετά το βαρύ σκορ από τον Παγκεφαλληνιακό θα τους κάνει πιο επικίνδυνους καθώς θα αντιδράσουν δυναμικά.
Το θετικό για εμάς είναι ότι σιγά σιγά  προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν φέτος στην ομάδα.
Στόχος μας η νίκη καθώς θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε και ψυχολογικά και βαθμολογικά». 
Γ. Αθηναίος (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
«Κατ’ αρχήν μιας και ακόμη είμαστε λίγο πριν από την 4η αγωνιστική να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους και σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και τραυματισμούς.
Η ομάδα μου, τα Φωκάτα δεν ξεκίνησαν καλά, είχαμε και κάποιες ατυχίες, αλλά και σημαντικές απουσίες με αποτέλεσμα να μην έχουμε πιάσει μέχρι τώρα την απόδοση που δίνει νίκες αλλά και να παρουσιαστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τα Διλινάτα, σίγουρα είναι ένα ακόμη δύσκολο, αλλά σιγά-σιγά πρέπει να συγκεντρώνουμε βαθμούς για να μην υπάρχει άγχος στη συνέχεια.
Θέλω να ελπίζω ότι η ομάδα μου την Κυριακή θα μπει στο γήπεδο με πάθος ώστε να καταφέρει να κάνει την αρχή που χρειάζεται για να πάρει τα πάνω της»!
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                
Mbrati (ποδοσφαιριστής Παλληξουριακού)
«Πρώτα απ’ όλα, μιας και μου δίνεται αυτή τη δυνατότητα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές τους να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία και ιδιαίτερα για τους δεύτερους χωρίς τραυματισμούς.
Η ομάδα μου, ο Παλληξουριακός, φέτος είναι αρκετά ενισχυμένος με κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε αυτή. Έτσι, μαζί με τους παλιούς και εμάς τα πιο νέα παιδιά, σίγουρα την έχουμε ανεβάσει επίπεδο.
Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, εμείς κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για να χαιρόμαστε, να συγκεντρώνουμε βαθμούς και όπου τερματίσουμε στο τέλος.
Προσωπικά θα επιθυμούσα την είσοδο της ομάδας στα μπαράζ και εκεί εκτιμώντας την κατάσταση θα παλέψουμε και ότι προκύψει.
Τώρα για το παιχνίδι με την Εικοσιμία, αν και παίζουμε στην έδρα μας είναι δύσκολο αφού η Εικοσιμία παραδοσιακά παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, δεν υπολογίζει έδρες και παίρνει αποτελέσματα. Θέλει μεγάλη προσοχή και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. 
Πιστεύω στο τέλος και με την βοήθεια των φιλάθλων μας, ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές για να συνεχίσουμε μέσα στους στόχους μας».
Ντ. Ντουκάι (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
«Είναι ένα ντέρμπι στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε όμως σκληρά στις προπονήσεις, είμαστε ο ίδιος κορμός εδώ και χρόνια και έχουμε την εμπειρία για τέτοια παιχνίδια.
Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος να φύγουμε από εκεί με το διπλό».
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
              
Τ. Τσιντήλας  (ποδοσφαιριστής Προόδου)
«Η Πρόοδος μετά από ένα κακό ξεκίνημα που είχε στους πρώτους αγώνες και ενώ δεν έχει καταφέρει να πάρει κανένα βαθμό χρειάζεται οπωσδήποτε τους 3 στον επόμενο αγώνα με τον Πυλαριακό για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας.
Η ομάδα μας δεν θα έχει όπως φαίνεται καμία απώλεια ποδοσφαιριστή της, στον αγώνα και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να πάρει τους τρεις αυτούς πολύτιμους βαθμούς».
 Ν. Σταμούλης (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
«Η Πρόοδος Ιθάκης φέτος είναι πολύ ενισχυμένη και έχει δημιουργήσει μια  πολύ καλή ομάδα και σε συνδυασμό με την δύσκολη έδρα της τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για οποιαδήποτε ομάδα.
Εμείς, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τα Διλινάτα, παρά τους πολλούς τραυματισμούς που υπάρχουν στον Πυλαριακό, θα κάνουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου  να διεκδικήσουμε  ένα καλό αποτέλεσμα.
Θα πάμε στην Ιθάκη με σεβασμό απέναντι στην Πρόοδο αλλά χωρίς φόβο, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και όλα τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου