Πέμπτη, Οκτωβρίου 8

Αυτή η μεταγραφή...... και αν δεν ήταν η super έκπληξη της φετινής περιόδου από τους Πρόννους

Μετά από δυο χρόνια μακριά από τα γήπεδα και σε μια ηλικία που κάποιοι άλλοι θα είχαν να ασχοληθούν στον καφενέ, με το Σκάκι ή το τάβλι, ο Νίκος Κοσμετάτος βάλθηκε να τα..... βάλει με τον χρόνο και να τρελάνει κόσμο.
Με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Πάτρα
Ο έμπειρος και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς ποδοσφαιριστές που πέρασε από τα γήπεδα μας, επέστρεψε δριμύτερος και σε ηλικία 51 ετών (γεν. 1964) Θέλει να βάλει τα «γυαλιά» σε πολύ νεότερους του, υπογράφοντας νέο δελτίο, στα πολλά της καριέρας του, αυτή την φορά στους Πρόννους. Τελευταίος του σταθμός το 2012 ήταν η Εικοσιμία.
Φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και ο έμπειρος άσσος θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στα γήπεδα με την επάνοδο της ομάδας από την Σκάλα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Νικόλας θα γράψει ιστορία αφού θα είναι ο μεγαλύτερος σε αυτή την ηλικία που θα αγωνίζεται τη φετινή περίοδο στα τοπικά πρωταθλήματα και από την άλλη είναι σίγουρο ότι με το πάθος αλλά και την πλούσια τεχνική του κατάρτιση, θα προσφέρει πολλά στη νέα του ομάδα.
Η ιστορία του Νίκου Κοσμετάτου στο Κεφαλονίτικο και όχι μόνο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαζόμαστε πολλές σελίδες για να αποτυπώσουμε τα «κατορθώματα» του. Άλλωστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Απλά για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι θα σημειώσουμε ότι:
Σε αγώνα παλαιμάχων του Παναιτωλικού  
με τον γιο του
Ξεκίνησε να πρωτοπαίζει επίσημα ποδόσφαιρο και να δείχνει το σπουδαίο ταλέντο του σε ηλικία 17 ετών στον Π.Α.Ο. Αργοστόλι. Στη συνέχεια μεταγράφηκε κατά σειρά σε Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, Α.Π.Σ. και τον Αγγερικό Ζακύνθου, Λειβαθώ, Παλληξουριακό, Αστέρα Ληξουρίου, Ποσειδώνα Διδύμων, Εύγερο, Α.Ο. Πρόννους, Α.Ο.Κ.Ι., Κεφαλληνιακό Διλινάτα, και Εικοσιμία. Συνολικά έφτασε να αγωνίζεται σε δεκαπέντε (15) ομάδες!!! Και έχει ο θεός......
Όπως βλέπεται πέρασε σχεδόν από τις μισές Κεφαλονίτικες ομάδες και όταν κατά το πλείστον αγωνίζονταν στην Δ΄Εθνική.
Εμείς θα περιμένουμε την πρώτη του Νικόλα να τον παρακολουθήσουμε και να τον θαυμάσουμε να "ζωγραφίζει" στους αγωνιστικούς χώρους με την σπουδαία τεχνική αλλά και το πάθος που τον διακρίνει μιας και είναι "μαχητής" και αρέσει να είναι.... Νικητής! Παράλληλα του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός να χαίρεται την όμορφη "τρέλα" του, το ποδόσφαιρο!!
Οι παρακάτω φώτο είναι από την σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή του Νίκου Κοσμετάτου
Γρουζής Β.-Κοσμετάτος Ν.-Κουμαριώτης Φ.-Κακούρης Σ.-Παπαδάτος Ε.
Ν. Κοσμετάτος στην Πάτρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού αντίπαλος του Α.Ο. Πάτραι
Ν. Κοσμετάτος - Γ. Λιάτος
Ολυμπιακός Κεφαλονιάς 1985-86 στην τότε Δ' Εθνική
Ολυμπιακός Κεφαλονιάς
Ν. Τελίδης-Ν. Κοσμετάτος-Π. Κόμητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου