Τετάρτη, Ιουλίου 22

Λίγο πριν το μεγάλο άλμα ο Μάκης Βουκελάτος


Στην προετοιμασία με τη πρώτη ομάδα του Πανιωνίου στο Καιμακτσαλάν συμμετέχει ο Μάκης Βουκελάτος και ετοιμάζεται από στιγμή σε στιγμή να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο Μάκης τα πάει πολύ καλά, δείχνει εξίσου πολύ καλά στοιχεία, με αποτέλεσμα τόσο ο προπονητής του κ. Μ. Ουζουνίδης όσο και ο βοηθός του κ. Μπλένταρ Κόλα να τον εμπιστεύονται, παρά το νεαρό της ηλικίας του, και να του δίνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά των «κυανέρυθρων».
Μάλιστα στο πρώτο φιλικό ο Μάκης αγωνίστηκε 25 λεπτά και είχε αξιοθαύμαστη παρουσία, με 3 ασίστ και 1 γκολ στο ενεργητικό του, απέναντι σε μια ερασιτεχνική ομάδα από τα Σκόπια.
Την Πέμπτη, που η αποστολή επιστρέφει από το Καιμακτσαλάν θα γνωρίζουμε αν ο Μάκης θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο ή Κυριακή για Τουρκία όπου η ομάδα του Πανιωνίου θα δώσει τέσσερα σημαντικά φιλικά.
Το sportsthea  εύχεται στο νεαρό Κεφαλονίτη ποδοσφαιριστή το όνειρο του να γίνει σύντομα πραγματικότητα υπογράφοντας όπως προαναφέραμε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου