Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 1

Οι τελευταίες μεταγραφές λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία.... με πολλά μπαμ!! Διαβάστε όλα τα ονόματα


Μετά από ένα σύντομο ταξίδι μας για οικογενειακούς λόγους εκτός Κεφαλονιάς είμαστε και πάλι κοντά σας και σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των τοπικών ομάδων. Μεταγραφές, όπως συνηθίζεται να λέγεται, της τελευταίας στιγμής!  
Βέβαια, δεν μπορέσαμε να έχουμε ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες παρ’  ότι κάναμε ότι μπορούσαμε, γι΄αυτό υποσχόμαστε πολύ σύντομα να σας παρουσιάσουμε όλο το μεταγραφικό πάρε-δώσε των ομάδων μας ενόψει της νέας περιόδου.
Αναλυτικά:
Α.Ε. Κεφαλονιάς
Με μια παραμονή και μια προσθήκη ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για την δις πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλληνίας.

Στους «κιτρινόμαυρους» τελικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη περίοδο ο Κέβιν Χασάη αφού τελευταία στιγμή τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του και παρέτεινε το χρόνο παραμονής του στην ομάδα του Γιώργου Τόγια.
Ο Κέβιν αγωνίζεται όπως είναι γνωστό με μεγάλη επιτυχία στην θέση του δεξιού μπακ-χαφ ενώ δείχνει μια σταθερή απόδοση τα τελευταία χρόνια που φοράει τη φανέλα του βασικού στην ομάδα.
Αποκτήθηκε επίσης ο Παναγής Διακρούσης από τον Παγκεφαλληνιακό που τον τελευταίο χρόνο απείχε από την ομάδα του Γιώργου Βασιλάκη. Ο τελευταίος αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος και αναμένεται να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια της Α.Ε.Κ.
Τέλος, το «τρίο» των μεταγραφών της τελευταίας στιγμής για τους πρωταθλητές ακούει στο όνομα Μάριος Τζάκης. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και αναμένεται να δώσει και αυτός ανάλογες λύσεις. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς και Παπυργιακό.
Α.Ο. Παλληξουριακός
Τρεις μεταγραφές την τελευταία στιγμή πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουριού που πραγματικά θα τους ενισχύσουν για το κάτι παραπάνω στη φετινή περίοδο και δεν είναι άλλο από την συμμετοχή τους στην 4άδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του τοπικού κυπέλλου.

Η πρώτη, μετά από μεγάλο story, κατέληξε σε «γάμο», με τον Παλληξουριακό να γίνεται πολύ πιο επιθετικός αλλά συγχρόνως και ποιοτικός.
Πρόκειται  για τον 26χρονο Γιώργο Αναλυτή από τα Διλινάτα ο οποίος μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών σήμερα το πρωί τον κάλεσε τελικά ο πρόεδρος των Διλινάτων κ. Κώστας Βαρτελάτος  υπογράφοντας την παραχώρηση του.
Ο Γιώργος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του νησιού και αναμένεται να βοηθήσει στον τομέα αυτό τη νέα του ομάδα.
Δεύτερη, αυτή ενός εξαιρετικού τερματοφύλακα με πολύ καλές συστάσεις, του Παντελή Λουκέρη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Ληξούρι αλλά δεν είχε υπογράψει σε κάποιο τοπικό σωματείο (ήταν προσωπική του επιλογή). Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής πριν έρθει στην Κεφαλονιά αγωνιζόταν στον Π.Σ. Παλαιού Φαλήρου και είναι 20 ετών.
Τρίτη η μεγάλη επιστροφή ενός «δικού» του παιδιού, του Κώστα Λυμπερόπουλου από την Ανωγή, ο οποίος, και αυτός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.
Α.Ο. Εικοσιμίας
Η Εικοσιμία από την πλευρά της, ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ψάλτη από την Α.Ε. Κεφαλονιάς, Άθου Τραυλού Α.Ο. Πρόννοι, Ηλία Γιαννά και Δημήτρη Αποστόλου από την Περιβόλα Πατρών.
Ο Ψάλτης, ένα πολύ χρήσιμο «εργαλείο» για τον Δημήτρη Ζησιμάτο, δυο φορές πρωταθλητής τα τελευταία δυο χρόνια είναι ένας ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμμα της τωρινής του ομάδας και επιστρέφει μετά από το πέρασμα του από τους πρωταθλητές αλλά και τον Παγκεφαλληνιακό. Είναι 25 ετών και αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού και αναμένεται να καλύψει το κενό του Χρήστου Φωκά.
Ο Τραυλός είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, είναι τεχνίτης και «παθιασμένος» με αυτό που κάνει πολύ καλά στα γήπεδα. Είναι 29 ετών.
Ο Ηλίας Γιαννάς, που τον τελευταίο χρόνο δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα, είναι τερματοφύλακας και έχει περάσει από πολλές και καλές ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου μέχρι τελικά να καταλήξει στην ομάδα της Εικοσιμίας.
Επίσης, οι υπεύθυνοι της ομάδας προσβλέποντας και στο μέλλον της απέκτησαν τους παρακάτω νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προς το παρόν θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής στα «μικρά» πρωταθλήματα.
Συγγκεκριμένα είναι ο Αιμίλιος Κουρκουμέλης (Πρόννοι), Χρήστος Κουρκουμέλης (Πρόννοι), Γιώργος Δρακονταειδής (Διλινάτα).
Τέλος ελεύθεροι από την ομάδα έμειναν ακόμη οι: Παύλος Βιτώρος και Αλέξανδρος Τζωρτζάτος (παιδικό).
Α.Ο. Σάμης
Νέο μεταγραφικό μπαμ από τη Σάμη, η οποία φαίνεται με την παρουσία του Γ. Καρελάκη να έχει ρίξει «δίχτυα» στην πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας. Είναι ο Ανδρέας Τριάντης.
Ο Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής είναι 18 ετών αγωνίζεται σε θέση αριστερού μέσου και προέρχεται από την ομάδα της Α.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου.
Η μεταγραφή αυτή μαζί με εκείνη του Μπεκατώρου κάνει τους ανθρώπους της Σάμης να αισιοδοξούν ότι φέτος θα είναι η σειρά τους τουλάχιστον για την 4αδα!
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Στον Πυλαριακό θα συνεχίσει την πολυετή ποδοσφαιρική του καριέρα η «σημαία» της Σάμης, Κώστας Βιτωράτος.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με την μεγάλη του εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει τους νεοφώτιστους κυρίως επιθετικά μιας και η «ειδικότητα» του είναι το σκοράρισμα.
Α.Ο. Ανωγής
Οι «ερυθρόλευκοι» της Ανωγής σε μια προσπάθεια που κάνουν φέτος ώστε να επιστρέψει η ομάδα τους στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των δυο τοπικών σωματείων Παλληξουριακού-Ανωγής παραχωρήθηκαν από τον πρώτο στο δεύτερο οι εξής ποδοσφαιριστές: Αραβαντινός Κων/νος, Γαβαλάς Αλέξης, Τσίγγανος Διονύσης, Λαδάς Ιωσήφ, Αραβαντινός Παναγιώτης, Λιάτος Εμαννουήλ. Εκτός από τις παραπάνω μεταγγραφές το σωματείο της Ανωγής έχει ήδη αποκτήσει και τους: Σταματελάτο Χαράλαμπο και Αραβαντινό Δημήτρη.
Παράλληλα, η διοίκηση βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης δύο-τριών ακόμη νέων δελτίων νεαρών ποδοσφαιριστών κοιτάζοντας το μέλλον της ομάδας.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μαρίνος Ανδρίτσης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ληξουριώτικης ομάδας και θα τον αντικαταστήσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της, Νίκος Κουρούκλης.
Μάλιστα οι άνθρωποι της Ανωγής δήλωσαν γι΄αυτή την βοήθεια από τον Παλληξουριακό τα παρακάτω:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ανωγής ευχαριστεί τη διοίκηση του Παλληξουριακού και εύχεται καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου