Σάββατο, Μαρτίου 8

Νίκη για τον Αλέξανδρο ο Πυλαριακός στο ντέρμπι


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. 2-1
                                                 
Του έσπασε το αήττητο και τον έπιασε στην κορυφή
 
Σε ένα δυνατό παιχνίδι, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας σήμερα το πρωί στα Μακρυώτικα ο γηπεδούχος Πυλαριακός επικράτησε του πρωτοπόρου και αήττητου Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 2-1 με ένα γκολ που πέτυχε στο 88’ και βάζει πλέον «φωτιά» στη συνέχεια και ότι έχει να κάνει με την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Έτσι μετά και τη νίκη του Παπυργιακού στο ίδιο γήπεδο το απόγευμα στην κορυφή υπάρχει συνωστισμός και οι τρεις παραπάνω ομάδες ισοβαθμούν με 13 βαθμούς!!
Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας της Πυλάρου του Αλέξανδρου Γιαννάτου μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση.
Τα γκολ του αγώνα
Το α’ σαρανταπεντάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) με τις δυο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες και τις άμυνες τους να είναι πολύ «σφικτές».
Στο δεύτερο ο Οδυσσέας μπήκε δυνατά και στο 50' κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους με γκολ που θα πετύχει ο Προσαλέντης με πλασέ για το 0-1.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 75’ οι «κυανέρυθροι» θα ισοφαρίσουν σε 1-1 όταν ο Π. Σταμούλης εκτελεί κόρνερ και ο Παπαδάτος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζ. Κουτσουβέλη.
Στο 88’ η ομάδα του Κ. Κουγιανού θα πετύχει την ολική ανατροπή και θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα αφού ο R. Ballaj με ένα πολύ δυνατό σουτ θα στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ζ. Κουτσουβέλη χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στους γηπεδούχους επί του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα αφού είχε και ιερό σκοπό.
Στο 89’ θα δει κόκκινη κάρτα ο Παπαδάτος Δημ. του Πυλαριακού αφού σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Π. Κομητόπουλο «έκανε εσκεμμένα χέρι».
Μετά το τέλος του αγώνα προπονητής και παίκτες σε μια συγκινητική στιγμή αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους Αλέξανδρο Γιαννάτο.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Καπογιαννόπουλο Ι. και Λυμπερόπουλο Θ.
Οι συνθέσεις
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ:(Κ. Κουγιανός), Φλαμιάτος Παντ., Μακρής (80΄Μαρκαντωνάτος), Ποταμιάνος  Φούκας Ballaj R., Μιχελής Γρ., Γασπαρής Ν. (70΄κουλουμπής Αθ.), Κουγιανός Γερ., Αλυσανδράτος Διον., Σταμούλης Παν., Παπαδάτος Δημ.
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβελης Ζ., Νουτσάτος, (70΄Μορφέσης), Μαρούδας Γερ., Μαλιακρίδας, Toska Fael,  Αργυράκης, Cela, Βασιλόπουλος Γ. (30΄Σόμπολας), Κουτσουβέλης Παν., Προσαλέντης Ν., Χαιδεμενάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου