Σάββατο, Οκτωβρίου 12

Πέρασε από τα Τζανάτα ο Α.Ο.Κ.Ι. 6-2 τους Πρόννους που το πάλεψαν αρκετά αλλά έμειναν από δυνάμεις στο τέλος


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο.Κ.Ι.  2-6
           













Μισή ντουζίνα γκολ με το "καλημέρα" ο Α.Ο.Κ.Ι. και μάλιστα εκτός έδρας
Προσπάθησαν οι Πρόννοι και σίγουρα παρουσιάσθηκαν βελτιωμένοι
Για ένα μόνο ημίχρονο στο οποίο και άντεξαν οι Πρόννοι, δυσκολεύθηκε ο Α.Ο.Κ.Ι. αφού στο δεύτερο καλύτερος και πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια, πέρασε πιο άνετα από τα Τζανάτα σήμερα το απόγευμα και επικράτησε του τοπικού Α.Ο. Πρόννων με σκορ 6-2.
Καλύτεροι ιδιαίτερα στο β΄μέρος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με το “καλημέρα” ότι και φέτος θα είναι η “σκιά” της περυσινής πρωταθλήτριας Α.Ε.Κ..
Έπαιξαν σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, είχαν τον έλεγχο στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους είναι σίγουρα δίκαιη και “καθαρή”.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν στο α' ημίχρονο ήταν μέσα στο παιχνίδι, φάνηκαν όμως ανέτοιμοι και σίγουρα το φετινό τους ξεκίνημα θα πρέπει να τους προβληματίσει για τη συνέχεια αφού με τις συνεχόμενες ήττες είναι βέβαιο ότι η τύχη τους στην Α' κατηγορία θα είναι επισφαλής.
Τα γκολ του αγώνα:
Οι φιλοξενουμένοι θα ανοίξουν “λογαριασμό στα γκολ ακριβώς στο 6' όταν ο Αλ. Πολλάτος με τον Μπενετάτο θα παίξουν πολύ έξυπνα το 1-2 με τον “μικρό” του Α.Ο.Κ.Ι. να στέλνει με όμορφο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Μασαλή και να πετυχαίνει το 0-1.
Προβάδισμα δυο τερμάτων θα αποκτήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 17' όταν ο Κουμαριώτης μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή και θα “κόψει” την μπάλα στον Αλ. Πολλάτο που εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 0-2.
Οι Πρόννοι δεν θα το βάλουν κάτω από αυτή την αρνητική εξέλιξη και στο επόμενο λεπτό (18') θα μειώσουν σε 1-2 όταν στο φάουλ του Ζαπάντη η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή ο Καλαφάτης αποκρούει προσωρινά, η μπάλα θα στρωθεί στον “γερόλυκο” Δ. Λιναρδάτο το πλασέ του οποίου θα την στείλει στα δίχτυα.
Ένα καταπληκτικά εκτελεσμένο απ' ευθείας φάουλ του Κλειτογιάννη από 25 μ. στο 28' θα δώσει διαφορά και πάλι δυο τερμάτων στην ομάδα του Γκ. Ρέντσι ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-3.
Οι Πρόννοι "αντιστέκονται" και στο 40' κερδίζουν πένανλτι όταν ο Μαρκαντωνάτος ανατρέπει από πίσω τον Στάβερη μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Ματιάτος να σφυρίξει την παράβαση.
Το πέναλτι εκτελεί ο Δ. Λιναρδάτος ο οποίος θα νικήσει τον Καλαφάτη και θα πετύχει προσωρινά την μείωση του σκορ σε 2-3.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο β΄ οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι θα πετύχουν άλλα τρία τέρματα χωρίς να δεχθούν κάποιο, αν και οι Πρόννοι συνέχιζαν να το παλεύουν με όσες δυνάμεισ τους είχαν απομείνει. Συγκεκριμένα:
Στο 62' μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό τελικός παραλήπτης της πάσας θα γίνει ο Πολλάκης ο οποίος θα βρει με νέα πάσα τον Βουκελάτο μέσα στην περιοχή με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-4.
Στο 69' οι φιλοξενούμενοι θα αστοχήσουν σε πέναλτι με τον Αλ. Πολλάτο αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μασαλής. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Κουμαριώτης από τον Κυρ. Κουρκουμέλη.
Στο 74' ο Βουκελάτος θα κάνει δυο τα προσωπικά του τέρματα και πέντε της ομάδας του όταν στην κάθετη πάσα του Πολλάκη με πλασέ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 2-5.
Τέλος το σκορ θα κλείσει στο 84' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Πολλάκη για το 2-6.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Πρόννοι:(Δημ. Κουρκουμέλης), Μασαλής, Χιόνης (83' Παππάς), Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Κυρ., Αναγνώστης, Ζαπάντης, Σολωμός Γερ. (78' Τοντόροφ), Κατσιλίδης, Στάβερης, Μανέντης (65' Σολωμός).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Νικ., Μαρκαντωνάτος, Παπαναστασάτος Κ. (75' Δρόσος), Πολλάκης, Μπενετάτος (80' Παρασκευόπουλος), Κουμαριώτης, Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος (80' Λιθριώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου